Korkealämpö Polyamidi (HTN)

Edut

 • Alhainen kosteuden imeytyminen
 • Korkea lämmönkesto
 • Kemiallinen kesto

  Rajoitukset

 • Ei luontaisesti palosuojattu

  Yleistä

  Korkealämpö Polyamidit (HTN) laajentavat huomattavasti polyamidi-tuoteperheen käyttömahdollisuuksia paremmalla lämmönkestollaan ja mittapitävyydellään.

  Monet suositut käyttösovellukset jotka on valmistettu perinteisistä polyamideista ovat siirtyneet paikkoihin, missä ne joutuvat korkeampiin lämpötiloihin. Tämä on mahdollista käyttämällä perinteisten polyamidien tilalla osakiteisiä lasikuitulujitettuja polyamidi-kopolymeerejä. HTN täyttää alueen perinteisten polyamidien ja erityisesti korkeille käyttölämpötiloille suunniteltujen polyamidien välillä.

  HTN:n tyypillisiä käyttösovelluksia ovat: Sähköliittimet ja sovitteet; kelarungot; koteloidut solenoidikelat; valonheittimien heijastinkuvut; sulakekotelot ja konepellin alla olevat moottorikomponentit.

   

   

 • Ruiskuvaluparametrit

  165 345 335 330 320 °C ylä
  135 310 315 310 300 °C ala

   

  Tyydyttävän tuloksen saavuttamiseksi kosteuspitoisuus ei saa ylittää 0,1%. Suurempi kosteus aiheuttaa hydrolyyttista hajoamista ja kappaleeseen raitoja.

  Esikuivaus 4 tuntia 80°C lämpötilassa. Liian pitkä kuivausaika tai liian korkea kuivauslämpötila voi aiheuttaa raaka-aineeseen värimuutoksia. Yleisesti tämä ei kuitenkaan vaikuta mekaanisiin ominaisuuksiin.